Diana (38)

“De coachwandelsessies met Sanne voelde als een wandeling met een lieve, betrokken vriendin. Sanne weet een sfeer te creëren van vertrouwen, openheid en veiligheid. Zij nodigt je uit om dieper in jezelf te kijken door het stellen van de juiste vragen. Ook houdt ze het overzicht en begeleidt ze je naar je eigen antwoorden! Doordat ze ook eigen ervaringen deelt, blijft het contact gelijkwaardig. Ik heb Sanne ervaren als een authentiek persoon met een warm betrokken hart, een fijne dosis humor en een flinke portie professionaliteit. Lieve Sanne bedankt voor het samen oplopen, ik heb er veel aan gehad!” 

Georgine (38)

“Sanne is een heel warm en lief persoon. Heel fijn om met iemand te praten die zo goed kan luisteren en handige tips aandraagt.”

Cicely (37)

“Ik zal eenieder die persoonlijke ontwikkeling omarmt jouw warmte en jouw vermogen de kern van wat ons drijft los te peuteren aanraden. Voor mij zijn “het pareltjes” omdat het een ideale mix tussen een inspirerende omgeving, aan het (denk) werk gesprekken, nuchterheid en humor brengt en altijd je direct laat beseffen wat het belang van “hier en nu” is. I am looking forward to the next!”

Loes (43)

“Sanne is zeer innemend en lief. Door de sessies wandelend op het strand te houden is het heel relaxt. Sanne heeft me geleerd anders naar dingen te kijken en omdat ze je niets oplegt maar je dwingt zelf na te denken blijf je dicht bij jezelf. Sanne is een prettig persoon om mee te praten. Het voelde direct vertrouwd. Sanne stelt vragen, waar je antwoord eigenlijk wel op weet, maar je vergeet ze aan jezelf te stellen. Ik ben blij dat ik Sanne heb mogen ontmoeten. Bedankt Sanne voor de wijze woorden en de gezellige wandelingen.”

Vicky (37)

“Sanne komt heel snel tot de kern van je vraag, Stelt dus de juiste vragen en vraagt ook door. Een heel fijn en prettig persooon om mee samen te werken, waar iedereen denk ik veel van kan leren. Ik mis onze gesprekken nog vaak en zeker onze stok achter de deur sessies. Heel veel succes met je hart volgen, goed bezig.”

Wouter (34)

“Gelukkig heb ik tijdens onze koffie-breaks vaak genoeg gebruik kunnen maken van jouw coaching skills smile emoticon. ‘Helaas’ liep ik altijd weg met mind-opening inzichten waarmee ik iets ‘moest’/kon doen… Thanks. Ik ben ervan overtuigd dat je iets doet waarin je verdomd goed bent en waaruit je veel energie gaat halen. De ideale mix!”

Jan (36)

“Warm, integer en to the point zijn de peilers hoe ik Sanne het beste kan omschrijven. Met haar inlevingsvermogen en focus op de doelstelling is zij de aangewezen persoon om issues vanuit andere invalshoeken te benaderen en te integreren in het dagelijks handelen. Ik kan het iedereen aanraden!”

Vicky (31)

“Het is altijd erg fijn om met Sanne te praten. Ze staat open voor je, denkt met je mee en stelt ook de juiste vragen! Ik voel me altijd op mijn gemak, en heb de gesprekken altijd als erg prettig ervaren. De vriendelijke benadering en het luisterend oor stelden me ook altijd gerust, Sanne is gewoon ook echt een lieverd die je kan vertrouwen! Ik heb erg veel aan de gesprekken gehad, het is niet alleen fijn om ergens je verhaal kwijt te kunnen, maar het hielp mij ook om bepaalde situaties in perspectief te brengen. Aanrader!”

Coachingopleiding trainer Frank

“Ik heb Sanne leren kennen in mijn opleidingsgroep voor coaches. Zij viel op door haar rustige uitstraling en het gemak waarmee ze met ieder omging. Door haar rijke ervaringen leek ze ouder dan ze werkelijk is. Tijdens de coachgesprekken bleek ze heel goed contact te maken, vertrouwen te winnen en de juiste vragen te stellen. Hierdoor kregen mensen nieuwe inzichten aangaande hun situatie en werden zij zich bewust van andere zaken die ook meespeelden. Sanne weet zowel op persoonlijk als op professioneel vlak mensen in beweging te krijgen. Eigenlijk was ze al een natuurtalent en heeft ze dat met de theorie van de coachmethodieken verder verfijnd. Ik zie het als een voorrecht om haar te hebben leren kennen.”

Advertenties