Uurtarief/investering in jezelf

De coachingsessies zijn 79 euro per uur, inclusief btw. (Exc btw bedrag: 65,29 euro per uur).

Pakketvoordeel

Steeds meer coachees kiezen voor de voordelen van mijn Coaching Jaarpakket. Hierin krijg je voor €553,- (inclusief btw) een ‘strippenkaart’ van acht coachuren. Dat betekent dat je 1 coachuur gratis krijgt. De 8 uren kun je binnen één jaar opmaken, op je eigen moment en voor elk onderwerp. Je kunt in meerdere sessies naar een bepaald doel toe werken, of gewoon af en toe een uurtje inboeken wanneer je ergens tegenaan loopt, wilt sparren of feedback op een idee wilt. Dit pakket is ideaal voor mensen die mij al kennen als coach. Zelf vind ik het ook fijn, omdat de kosten vooraf betaald worden. Als je een pakket met meer sessies wilt boeken, kan dit ook. Stuur me ajb een berichtje als je meer wilt weten.

Vergoeding      

Veel werkgevers zijn bereid bij te dragen aan dit soort kosten, omdat coaching bijdraagt aan het geluk, de gezondheid, effectiviteit en collegialiteit van medewerkers. In bedrijven is meestal een budget beschikbaar voor scholingskosten, en vaak mag coaching daar ook toe gerekend worden. Even navragen op je werk is zeker de moeite!

Bedrijfstarieven

Coachsessies in opdracht van bedrijven zijn 105 euro per uur (exclusief btw.) Hierbij komen eventueel nog de reiskosten en reistijd, waarvoor ik het halve uurtarief reken.

Studenten            

Studeer je nog? Neem contact op voor studententarieven. Dit geldt ook voor coaches in opleiding bij ACC.

Ja, ik wil maandelijks de nieuwsbrief ontvangen met aanbiedingen en extra tips.

Advertenties